Hair care. Behandeling dat ons haar helpt. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Behandeling dat ons haar helpt
Czech version

German version for Behandeling dat ons haar helpt
German version

English version for Behandeling dat ons haar helpt
English version

Spanish version for Behandeling dat ons haar helpt
Spanish version

French version for Behandeling dat ons haar helpt
French version

Greek version for Behandeling dat ons haar helpt
Greek version

Italian version for Behandeling dat ons haar helpt
Italian version

Dutch version for Behandeling dat ons haar helpt
Dutch version

Portuguese version for Behandeling dat ons haar helpt
Portuguese version

Swedish version for Behandeling dat ons haar helpt
Swedish versionBehandeling dat ons haar helpt home page

Het haar is het rijkste ornament van vrouwen

Martin Luther

 

 
Behandeling dat ons haar helpt

Hair care. Behandeling dat ons haar helpt.

 

 

 

 

Een andere belangrijke oorzaak van dalend haar is spanning, zoals zorg, bezorgdheid en plotselinge schok. De spanning leidt tot een strenge spanning in de huid van scalp. Dit beïnvloedt ongunstig de levering van essentiële voeding die voor de gezonde groei van haar wordt vereist.

De zakken van het silicium worden opgenomen onder een gebied van harige scalp en met zout water over een periode van zes weken geleidelijk aan opgeblazen. Dit veroorzaakt de behaarde huid om zich uit te rekken, waarbij de hoeveelheid behaarde scalp wordt verhoogd. Na het verwijderen van de zakken, wordt de uitgebreide haar dragende huid opgeheven en verplaatst naar een aangrenzend kaal gebied waar op een gelijkaardig met maat flard van scalp accijns is gelegd.

Mannelijke patroonkaalheid die de voorwaarde verantwoordelijk voor meer dan 98% van al haarverlies bij mensen is. Het krijgt zijn naam van het patroon van haarverlies, dat uiteindelijk in een hoef van haar resulteert die op de kanten en de rug van het hoofd verblijft, terwijl de bovenkant van het hoofd volledig kaal is. Sommige mensen beginnen met MPB door het haar in hun haarscheurtje te verliezen. Anderen beginnen in de kroon.

Voor vrouwen, is het haarverlies verschillend. Er is geen vastgesteld patroon voor androgeen het haarverlies van vrouwen, dat als MPB, in de overweldigende meerderheid van gevallen voorkomt. De vrouwen kunnen aan alopecia totalis en alopecia universalis enkel zoals mannen lijden. De vrouwen kunnen flardkaalheid om de zelfde redenen ervaren zoals mannen (spanning, slechte voeding, enz.), evenals wegens hormonale veranderingen van zwangerschap en bepaalde het eten wanorde. Nochtans, als mensen, zal het haar over het algemeen terug groeien.

De doeltreffendheid van medicijnen die worden gebruikt om alopecia te behandelen hangt van de oorzaak van haarverlies, omvang van het verlies en individuele reactie af. Over het algemeen, is de behandeling minder efficiënt voor uitgebreidere gevallen van haarverlies.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Finasteride (Propecia). Dit voorschriftmedicijn wordt om mannelijk-patroonkaalheid te behandelen genomen dagelijks in pillenvorm. Vele mensen die finasteride nemen ervaren het vertragen van haarverlies, en sommigen kunnen wat nieuwe haargroei tonen. De positieve resultaten kunnen verscheidene maanden vergen. Finasteride werkt door de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone (DHT) te remmen, een hormoon dat haarfollikels krimpt en een belangrijke factor in mannelijk haarverlies is. De zeldzame bijwerkingen van finasteride omvatten verminderde geslachtsaandrijving en seksuele functie. Zoals met minoxidil op, houden de voordelen van finasteride als u ophoudt gebruikend het.

Finasteride wordt niet goedgekeurd voor gebruik door vrouwen. In feite, levert het significant gevaar voor vrouwen van zwangere leeftijd op. Als u een zwangere vrouw bent, behandel zelfs geen verpletterde of gebroken finasteridetabletten omdat de absorptie van de drug ernstige geboortetekorten in mannelijke foetussen kan veroorzaken.

Corticosteroids. De injecties van cortisone in scalp kunnen alopecia areata behandelen. De behandeling wordt gewoonlijk maandelijks herhaald. De artsen schrijven corticosteroid soms pillen voor uitgebreid haarverlies toe te schrijven voor aan alopecia areata. De zalven en de room kunnen ook worden gebruikt, maar zij kunnen minder efficiënt zijn dan injecties.

Er zijn twee soorten, eumelanin wat tot bruin of zwart haar leidt, en pheomelanin wat haar rood maakt lijken. Blonde haar is een resultaat van zeer lage hoeveelheden melanine, hangt de schaduw van blonde opnieuw van welk type van melanine af u hebt. Het grijze haar is een resultaat van een gebrek aan melanine dat vaak wordt veroorzaakt door leeftijd maar ook door spanning en ziekte kan worden veroorzaakt.

De gemiddelde Kaukasische persoon heeft 5 miljoen haren waarvan 100.000 - 150.000 op het hoofd zijn. Blondes niet alleen heeft meer pret, hebben zij ook meer haar, hebben ongeveer 140.000 meer dan gemiddeld, Brunettes lichtjes hoger dan gemiddeld haar over 105.000 haren, en redheads hebben minder dan een weinig gemiddelde ongeveer 90.000 haren.

Ongeveer 90 percent van het haar op scalp van een persoon groeit op een gegeven moment. De de groeifase duurt tussen twee zes jaar. Tien percent van het haar is in een rustende fase die twee tot drie maanden duurt. Aan het eind van zijn rustend stadium, wordt het haar afgeworpen. Wanneer een haar wordt afgeworpen, opnieuw vervangt een nieuw haar van de zelfde follikel het en het groeiende cyclusbegin.

Het verlies van het haar en het verdunnende haar kunnen door een verscheidenheid van verschillende voorwaarden worden gebracht. Hoewel, vele onderzoekers nog het grootste deel van de schuld op genetica spelden. Het gemeenschappelijkste type van haarverlies wordt bedoeld als „verlies van het patroonhaar“ (androgene alopecia). Vele natuurlijke behandelingen van het haarverlies bestaan die kunnen helpen het verlies van het patroonhaar behandelen. Hieronder vermeld zijn andere voorwaarden die haarverlies en verdunnend haar kunnen veroorzaken.

Bent u dat van mening u enige het verliezen haar bent? U bent niet! De gemeenschappelijkste vorm van haarverlies, Alopecia Androgentic, of patroonkaalheid, is ervaringen door 50-80% van Kaukasische mensen. Het aantal Chinese beïnvloede mannetjes is de helft Kaukasische tegenhangers terwijl Afrikaanse Amerikanen een lagere weerslag eveneens van de voorwaarde hebben. Voor vrouwen androgenetic komt alopecia tussen 20-40% van de algemene vrouwelijke bevolking voor. Samengevat, is het veilig om te zeggen dat de patroonkaalheid door de norm van de bevolking wordt ervaren, bent u niet alleen, maar eigenlijk in de meerderheid.

Androgene alopecia ontwikkelt zich wanneer de haarfollikel (de plaats onder de huid waar het haar van) groeit een vermindering van grootte, evenals een tijdvermindering van de actieve de groeifase ervaart. dit vertaalt in een eenvoudig feit: more and more van de haarfollikels zullen tijd in de rustende staat doorbrengen waar het haar wordt afgeworpen zodra de staat wordt voltooid. Gelukkig, androgene tezelfdertijd ontwikkelt alopecia zich niet in alle haarfollikels. Vandaar dat schijnt één of ander deel van scalp om meer haar te verliezen dan andere.

Alopecia de Bevalling van Areata - wanneer de vrouwen zwanger is, zullen meer van haar haren groeien. Nochtans, nadat een vrouw haar baby levert, gaan vele haren de rustende fase van de haarcyclus in. Binnen twee tot drie maanden, zullen sommige vrouwen grote hoeveelheden haar opmerken komend uit in hun borstels en kammen. Dit kan één tot zes maanden duren, maar lost volledig in de meeste gevallen op.

Ontoereikende Proteïne in Dieet - Sommige mensen die op neerstortingsdiëten die in proteïne laag zijn, gaan of streng abnormale eetgewoonten, kunnen eiwitondervoeding ontwikkelen hebben. Het lichaam zal proteïne door het groeien haren in de rustende fase te verplaatsen besparen. Het massieve haar afwerpen kan voorkomen twee tot drie later maanden. Het haar kan dan door de wortels vrij gemakkelijk worden teruggetrokken. Deze voorwaarde kan worden omgekeerd en worden verhinderd door de juiste hoeveelheid proteïne te eten en, wanneer het op dieet zijn, handhavend adequate eiwitopname.

De Behandelingen van kanker - Sommige kankerbehandelingen zullen haarcellen ertoe brengen ophouden verdelend. De haren worden dun en breken af aangezien zij scalp weggaan. Dit komt één tot drie weken na de behandeling voor. De patiënten kunnen tot 90 percenten van hun scalp haar verliezen. Het haar zal regrow nadat de behandeling beëindigt. De patiënten kunnen pruiken vóór behandeling willen krijgen.

Belangrijke Chirurgie/Chronische Ziekte - iedereen wie een belangrijke verrichting heeft kan verhoogd haar opmerken daarna afwerpend binnen één tot drie maanden. De voorwaarde keert zich binnen een paar maanden om maar de mensen die een strenge chronische ziekte hebben kunnen haar voor onbepaalde tijd afwerpen.

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

De verwijderde haarfollikels zijn dan verdeeld in individuele enten van variërende grootte. De kleinste enten bevatten 1-2 haren en als „follicular eenheden“ of „micrografts“ vaak bedoeld. Grotere minigrafts kunnen tot 6 haren bevatten en kunnen meer dichtheid per ent verstrekken. De keus van aantal en type van ent wordt gemaakt rekening houdend met het haartype van de patiënt, kwaliteit, kleur en het over te planten gebied. Zodra voorbereid worden de enten (haar en zijn wortels) dan opgenomen in het dunne gebied.

Aangezien de haaroverplanting een chirurgische procedure is, moeten alle patiënten in goede gezondheid zijn. De overplanting van het haar is een bureauprocedure die ongeveer vier tot acht uren afhankelijk van de omvang van de geplande procedure vergt. De meeste mensen komen op het werk twee tot vijf dagen na de chirurgie terug.

De vrouwen met het gelokaliseerde verdunnen op de bovenkant van hun hoofden of het verdunnen rond de tempels maken vaak goede kandidaten voor haaroverplanting. Voorafgaand aan evaluatie voor haaroverplanting, is het belangrijk voor vrouwen om uw verdunnend haar met dermatologist te bespreken en/of is de endocrinoloog om daar ervoor te zorgen geen andere te behandelen reden voor het haarverlies.

De overplanting van het haar is een kosten-concurrerende oplossing voor haarverlies. Andere alternatieven van de haarvervanging vereisen extra onderhoud in de loop van de jaren. De kosten hangen van de hoeveelheid kaal gebied af dat zal moeten worden overgeplant, en de gewenste dikte. Meer enten zijn noodzakelijk om kaler of dun gebied te behandelen en haardichtheid te maximaliseren. Omdat de procedure individueel is, worden de kosten gewoonlijk individueel bepaald.

Een vrouw die een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen heeft kan zich van de mogelijkheid dat vooral bewust zijn zij ook kan beginnen haar te verliezen aangezien zij rijpt. En, zij zou correct zijn; een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen is een aanwijzing dat een vrouw genetisch kan worden ontvankelijk gemaakt om haar te verliezen.

Of de haaroverplanting een haalbare optie voor een vrouw met mild is om haarverlies te matigen is een vraag die door nauw overleg tussen de vrouw en de de restauratiespecialist van het artsenhaar moet worden beantwoord. In die bepaling de medische geschiedenis van de patiënt, geschiedenis de medische van het haarverlies zal gaan, familie en de geschiedenis van het haarverlies, fysiek onderzoek, scalp onderzoek en laboratoriumtests zoals die door andere onderzoeksresultaten worden vermeld.

Vele mensen (verkeerd) zullen een handvol van shampoo op hun hoofd laten vallen en zullen het dan weg spoelen. De shampoo moet door elk van uw haar, evenals scalp en het haarscheurtje worden gewerkt.

Vaak kan het shampooing uw haar uitdrogen en bijgevolg moet door het gebruik van een bevochtigend veredelingsmiddel worden gevolgd. Het is zeer belangrijk om het veredelingsmiddel te werken door elk van uw haar en het binnen te verlaten drie tot vijf minuten. Opnieuw, passen vele mensen en gebruiken veredelingsmiddel door het niet door te werken aan de einden van het haar en het niet verkeerd toe verkeerd te verlaten lang genoeg.

Het haar vereist de zelfde algemene voeding dat het lichaam: overvloed van verse vruchten en groenten, korrels en proteïne met inbegrip van magere vlees en vissen. De diëtisten adviseren hoog voedsel in biotine, met inbegrip van ongepelde rijst, bulgar, brewer gist, sojabonen, groene erwten, linzen, haver, zonnebloem, zaden en voedzame noten.

Behandeling dat ons haar helpt. Hair care.


Definities

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd Behandeling dat ons haar helpt is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Hair care department.