Skin care. Vårt flå behov vår omsorg. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Vårt flå behov vår omsorg
Czech version

German version for Vårt flå behov vår omsorg
German version

English version for Vårt flå behov vår omsorg
English version

Spanish version for Vårt flå behov vår omsorg
Spanish version

French version for Vårt flå behov vår omsorg
French version

Greek version for Vårt flå behov vår omsorg
Greek version

Italian version for Vårt flå behov vår omsorg
Italian version

Dutch version for Vårt flå behov vår omsorg
Dutch version

Portuguese version for Vårt flå behov vår omsorg
Portuguese version

Swedish version for Vårt flå behov vår omsorg
Swedish versionVårt flå behov vår omsorg home page

År kan rynka flå, men att ge upp entusiasm rynkar soulen.

Samuel Ullman
Vårt flå behov vår omsorg

 

 

Skin care. Vårt flå behov vår omsorg.

 

 

 

 

Vårt flå avtäckt

Däggdjurs- flå innehåller ofta hår, som i tillräcklig täthet kallas pälsfodrar. För hår servarna främst att öka isoleringen som flå ger, bara serve för can också som ett sekundärt sexuellt kännetecken eller som kamouflage. På några djur är kan flå mycket hård och tjock och bearbetas för att skapa läder. Reptilar och fisken har hårda skyddande fjäll på deras att flå för skydd, och fåglar har hårda fjädrar, gjorde all av tuffa ß-keratins. Amfibien flår är inte en stark barriär till passagen av kemikalieer. Ett grodasammanträde i en bedövande lösning som snabbt ska, går att sova.

Blodcapillaries finnas under epidermisen och anknytas till en arteriole och en venule. Arterial shuntaskyttlar kan koppla förbi knyta kontakt gå i ax in, näsan och fingerspetsarna.

De huvudsakliga celltyperna av flår är fibroblasts, adipocytes (fet lagring) och macrophages. Sebaceous körtlar är exocrine körtlar som jordbruksproduktersebum, en blandning av lipids och waxy vikter: smörjning, water-proofing, att mjukna och antibactericidal handlingar är bland många fungerar av sebum. Svettkörtlar som är öppna upp via en kanal på flå vid en por.

Hypodermisna är inte delen av flå och ligger nedanfört dermisen. Dess ämna är att fästa flå till det bakomliggande ben och muskeln, såväl som leverera den med blodkärl och nerver. Det består av löst connective silkespapper och elastin. De huvudsakliga celltyperna är fibroblasts, macrophages och adipocytes (hypodermisna innehåller 50% av förkroppsligar fett). Feta servar som att vaddera och isolering för förkroppsliga.

Flå måste regelbundet göras ren. Om inte nog omsorg tas, ska den blivet knäckt eller förvärrad. Orent flå favörer utvecklingen av pathogenic organismer.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.
Takeomsorg av ditt flår

Ditt flå är din armor som är din skyddar från beståndsdelarna. Yet när var sista gång dig som tänktes egentligen om vad du behöver att göra för att ta omsorg av den? Alltigenom ditt liv, genetiskt och miljö- dela upp i faktorer ska orsakar en radda ha på sig och river till ditt flår. Men du är aldrig för barn eller för gammalt att starta att ta omsorg av ditt för att flå.

Om du tar omsorg av ditt, flå, ditt flår ska takeomsorg av dig! Men med alla av lotions, krämar och drycker på marknadsföra, kan det vara svårt att veta vilket produkten ska arbete för dig. Många produkter fordrar för att ta bort rynkar eller läker torrt flår. Andra fordrar för att innehålla dyra ingredienser som de den ska något att säga förbättrar verkställer av produkten.

Torrt flå är mycket vanligt, speciellt med ålder. Äldre flå har mer få svett och olje- körtlar än mer ung att flå. Torrt flå kan orsakas by frekventerar bad, bestämda skönhetsmedel eller läkarbehandlingar. Men allt vad orsaka, där är väg att lätta klådan som är tillhörande med den. Undvik att använda hårda tvålar, när du badar och om möjligheten, snittbaksida på numrera av bad eller duschar varje vecka. Ett snyltabad med varmt bevattnar kan hjälpa till rengöringen, och att uppliva flå utan avklädning flå av dess värdesakfuktighetsbevarande hudkräm.

När du använder tvål, försök genom att använda en naturlig mycket mild tvål som inte innehåller några färger, parabens eller dofter. Uppföljning badet med en moisturizing lotion som koncentrerar på torra områden för problem. En goda all naturlig fuktighetsbevarande hudkräm är ett av fundamenten för ett sunt flår omsorgdiet. Fortsätta den moisturizing alltigenom som dagen till uppehället flår sunt. Ditt räcker och vänder mot är bestämt känsligt till dagstidningskada och kan behöva att moisturizeds flera tider.

En rutinmässig flåomsorg måste inte att vara utarbetad för att vara effektiv. Men du bör framkalla någon sort av flår omsorg som rutinmässig baserad på ditt flår typ, dagligen aktiviteter, och näringsrika behov, så att du kan vara säker dig, tar den mycket bäst omsorgen av ditt flår. Efter flår en dagstidning omsorgstyret som också ska, låter dig till utvärderar nära ditt flår för abnormalities.

Frånsett servar erbjudet på flår kliniker, många krämar, gels, och salvor, som fordrar till festacne, minskar sunen eller åldras fläckar och förhöjer, flår spänst är brett tillgängliga i marknadsföra. Det finns skurar, cleansers, maskerar, över - kontra flår medicinen och flår peelutformningar som erbjuds all på olikt, prissätter spänner. Mest kan köpas på varuhus eller apotek, men faktumet är att mycket fåtalet av dessa kallade så arbete för mirakelprodukter faktiskt.

Why är det den praktiskt alla i medelklassen till upperen jämnar av demografi i något land oroas om att få rynkar? Kanske är det den gammala skräcken av att få eller att se gammalt eller önska att se socialt godtagbar eller rättvis vanlig fåfänga. Alla vi har vårt eget resonerar. Men allt vad den är, förenas alla, i att önska att lösa detta gammala problem för åldern. Emellertid i första, förlägger vi har även någon idé om vad orsakar faktiskt bävde dessa rynkar? Det är högt sannoliken som vi inte. De viktigast dela upp i faktorer, i att finna en lösning till något problem, finner ut rota orsakar av den.

Vårt förkroppsliga genomgår olika ändringar och så gör vårt flår, som vi åldras. I vårt flå, har vi silkespapper som är bekant som collagenen och elastin. Dessa silkespapper är ansvariga för töjbar danande som är vår främst, flår firman och. Som vi växer äldre, flår beloppet av collagen och elastin i vårt minskar naturligt. Som ett resultat som är vårt flå blir mindre resår och svagt, således skapa ”rynkar”.

Expertnågot att säga, som beloppet av rynkar att en ska person framkallar till och med åren också, beror på det genetiska sminket av denna individ. Emellertid och att röka, flår sunalla exponering som är torr, och upprepande ansiktsuttryck och mannerisms liksom frowning, kan förhöja skapelsen av rynkar som kan eller inte kan vara permanent närvarande.

För folk som söker lösningar till sträng skada, som har redan gjorts till flå, finns det ett nummer av tillgängligt spänna för behandlingar från kemiska peels och dermabrasionen till senast och technologically avancerat datoriserat att resurfacing för laser. Emellertid reparerar många folk som att söka efter flår, är tveksamt till det kemiska försök eller laser-peels tack vare det smärtsamma tillvägagångssättet och den långa tillfrisknandeperioden de måste att genomgå. Resultaten av dessa tillvägagångssätt emellertid, är fantastiska.

Stunder är det riktigt att läkarundersökningskönhet är flår precis djupt, det är den ingen stillbilden resonerar varför folk, bestämt kvinnor, bör det grundläggande ignorerandet flår omsorg. Sedan flå är vårt yttersta lagrar, är den utsatt till de hårda beståndsdelarna av miljön. Och, därför att det inte är ovanligt för att folk ska basera, täcker domar från vårt, med vända mot som är det första tinget ser de, är det endast riktigt att vi går till stora längder till den vår uppehället flår att se rena och nya.

Det finns en radda flår omsorgprodukter i marknadsföra i dag. I motsats till för, när en det normala bommar för av tvål, användes för flår rentvå, kosmetiska företag producerar nu en bred variation av flår omsorgbehandlingar som kan tilltala olikt flår bekymmer. Emellertid finns det fall, när behandlingar behöver att vara mer aggressiv, speciellt för de, som har att åldras, eller som vanställar för att flå. Mest om inte allt, över - kontra produkter är aktuellt i naturen som är menande påverkar den endast, epidermisen eller det yttre lagrar av flå. Att åldras eller vanställat flår behov att behandlas besegrar till rota av problemet för att se bestämda ändringar.
Vårt flå behov vår omsorg. Skin care.


Benämner och definitioner

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Vårt flå behov vår omsorg är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Skin care department.