Skin care. Hoe te om het grote kijken te hebben huid. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Czech version

German version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
German version

English version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
English version

Spanish version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Spanish version

French version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
French version

Greek version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Greek version

Italian version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Italian version

Dutch version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Dutch version

Portuguese version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Portuguese version

Swedish version for Hoe te om het grote kijken te hebben huid
Swedish versionHoe te om het grote kijken te hebben huid home page

 

 

 
Hoe te om het grote kijken te hebben huid

Skin care. Hoe te om het grote kijken te hebben huid.

 

 

 

 

Het gehele verhaal van huid

In zootomy en de dermatologie, is de huid een orgaan van het integumentary systeem dat uit een laag weefsels wordt samengesteld die onderliggende spieren en organen beschermen. Als interface met de omgeving, speelt het de belangrijkste rol in het beschermen tegen ziekteverwekkers. Zijn andere hoofdfuncties zijn isolatie en temperatuurregelgeving, sensatie en vitamine D en de synthese van B.

De huid heeft pigmentatie, die door melanocytes wordt verstrekt, die enkele potentieel gevaarlijke straling in zonlicht absorbeert. Het bevat ook de reparatieenzymen van DNA die UVschade omkeren, en de mensen die de genen voor deze enzymen niet hebben lijden aan hoge tarieven van huidkanker. Één vorm hoofdzakelijk die door UVlicht, kwaadaardige melanoma wordt veroorzaakt, is bijzonder invasief, veroorzakend het om snel uit te spreiden, en kan vaak dodelijk zijn. De menselijke huidpigmentatie vari�ërt onder bevolking op een opvallende manier. Dit heeft soms geleid tot de classificatie van mensen op basis van huidkleur. Zie het artikel op menselijke huidkleur.

De zoogdier huid bevat vaak haren, wat in voldoende dichtheid bont wordt genoemd. Het haar dient hoofdzakelijk om de isolatie te vergroten de huid verstrekt, maar ook als secundair seksueel kenmerk of als camouflage kan dienen. Op sommige dieren is de huid zeer hard en dik, en kan worden verwerkt om leer te creëren. De reptielen en de vissen hebben harde beschermende schalen op hun huid voor bescherming, en de vogels hebben harde veren, allen gemaakt van taaie ß-keratine. De amfibie huid is geen sterke barrière aan passage van chemische producten. Een kikkerzitting in een verdovingsmiddelenoplossing zal snel naar slaap gaan.

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De huid op het gezicht van een persoon wordt gezien door mensen dat de persoon met interactie aangaat. Voor sommige mensen, daarom, is de gezichtshuidzorg van bijzonder belang, en zij gebruiken vaak schoonheidsmiddelen om de verschijning van het gezicht en voorwaarde van de huid, zoals die te behandelen voor poriecontrole en het zwarte hoofd reinigen.

Dermis ligt onder de epidermis en bevat een aantal structuren met inbegrip van bloedvat, zenuwen, haarfollikels, vlotte spier, klieren en lymfatisch weefsel. Het bestaat uit los verbindingsweefsel anders geroepen areolar verbindingsweefsel - het collageen, de elastine en de reticulaire vezels zijn aanwezig. De spieren van de monteur, in bijlage tussen haarpapilla en de epidermis, kunnen aangaan, resulterend in de rechtop en consequentially getrokken haarvezel gansbuilen.

De belangrijkste celtypes van huid zijn fibroblasten, adipocytes (vette opslag) en macrophages. Sebaceous klieren zijn exocrineklieren die vetafscheiding, een mengsel van lipiden en wasachtige substanties produceren: smering, waterdicht makend, het zacht worden en antibactericidal de acties zijn onder de vele functies van vetafscheiding. De klieren van het zweet stellen via een buis op de huid open door een porie.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.
Manieren om voor uw huid te geven

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Maar met alle lotions, room, en potions op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welk product voor u zal werken. Vele producten eisen om rimpels te verwijderen of droge huid te helen. Anderen eisen om dure ingrediënten te bevatten die zij zeggen de gevolgen van het product zullen verbeteren.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

De belangrijkste manier om voor uw huid te geven is het tegen de het beschadigen stralen van de zon te beschermen. De ultraviolette straling beschadigt de huid en kan tot rimpels, het voorbarige verouderen, leeftijdsvlekken, en kanker leiden. Neem extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen uw huid niet aan de stralen van de zon wordt blootgesteld. Gebruik een natuurlijk zonnescherm, of een moisturizer die zonnescherm (minstens SPF 15) elke dag bevat. Uw huid vergt dagelijks wat zonlicht 10-15 minuten directe blootstelling.

Wanneer u zeep gebruikt, probeer gebruikend een natuurlijke zeer milde zeep die geen kleurstoffen, parabens of parfums bevat. Volg het bad met een bevochtigende lotion op, die op probleem droge gebieden de nadruk legt. Een goed al natuurlijke moisturizer is één van de stichtingen voor een gezond regime van de huidzorg. Blijf bevochtigend door de dag om huid gezond te houden. Uw handen en gezicht zijn bijzonder vatbaar dagelijks om te beschadigen, en kunnen moeten meerdere keren worden bevochtigd.

Behalve de diensten die bij huidklinieken worden aangeboden, zijn vele room, gelen en zalven die eisen om acne te behandelen, zon of leeftijdsvlekken verminderen en huidelasticiteit verbeteren wijd beschikbaar in de markt. Er zijn schrobt, reinigingsmiddelen, maskers, huidgeneeskunde over de toonbank en de formuleringen van de huidschil, allen aangeboden bij diverse prijswaaiers. De meesten kunnen bij warenhuizen of drogisterijen worden gekocht, maar het feit is dat zeer weinigen van deze zogenaamde mirakelproducten eigenlijk werken.

Waarom is ongerust gemaakt zijn het dat praktisch iedereen in de middenklasse aan de hoogste niveaus van demographics in om het even welk land over het krijgen van rimpels? Misschien is het de oude vrees te krijgen om of oud te kijken, of het willen sociaal aanvaardbare, of enkel duidelijke ijdelheid kijken. Wij allen hebben onze eigen redenen. Maar wat er ook het is, is iedereen verenigd in het willen dit leeftijds oude probleem oplossen. Nochtans, in de eerste plaats, hebben wij zelfs om het even welk idee over welk veroorzaakt eigenlijk deze gevreesde rimpels? Het is hoogst waarschijnlijk dat wij niet. De belangrijkste factor in het vinden van een oplossing aan om het even welk probleem komt de worteloorzaak van het te weten.

Aangezien wij verouderen, ondergaat ons lichaam diverse veranderingen, en doet dat onze huid. In onze huid, hebben wij weefsels die als collageen en elastine worden bekend. Deze weefsels zijn hoofdzakelijk de oorzaak van het maken van onze huid vast en stretchable. Aangezien wij ouder groeien, natuurlijk vermindert de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid. Dientengevolge, wordt onze huid minder elastisch en zwakker, waarbij „rimpels“ worden gecre�ërd.

De deskundigen zeggen dat de hoeveelheid rimpels die een persoon door de jaren ook zal ontwikkelen omhoog van het genetische merk van dit individu afhangt. Nochtans, kunnen het roken, de zonblootstelling, de droge huid, en de herhaalde gezichtsuitdrukkingen en de maniërisme zoals het fronsen, allen de verwezenlijking van rimpels verbeteren die of niet kan kan permanent aanwezig zijn.

Voor mensen die naar oplossingen streven aan strenge schade die reeds aan de huid is geberokkend, zijn er een aantal behandelingen het beschikbare uitstrekken zich van chemische schillen en dermabrasion aan het recentst en technologisch geavanceerd, het geautomatiseerde laser weer opduiken. Nochtans, zijn vele mensen die huidreparatie zoeken aarzelend om chemisch product of laserschillen te proberen toe te schrijven aan de pijnlijke procedure en de lange herstelperiode zij moeten ondergaan. De resultaten van deze procedures nochtans, zijn fantastisch.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

Er zijn heel wat producten van de huidzorg vandaag in de markt. In tegenstelling tot voordien toen een normale staaf van zeep voor huid het reinigen werd gebruikt, veroorzaken de kosmetische bedrijven nu een grote verscheidenheid van de behandelingen van de huidzorg die diverse huidzorgen kan richten. Nochtans, zijn er gevallen wanneer de behandelingen agressiever moeten zijn, vooral voor zij die het verouderen of bezoedelde huid hebben. De meesten, als niet allen, van de producten over de toonbank zijn actueel van aard, betekenend beïnvloedt het slechts de epidermis of de buitenlaag van de huid. Het verouderen of de bezoedelde huid moet neer aan de wortel van het probleem worden behandeld om welomlijnde veranderingen te zien.
Hoe te om het grote kijken te hebben huid. Skin care.


Termijnen op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Hoe te om het grote kijken te hebben huid is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Skin care department.