Weight loss. Groei uw wensen voor gewichtsverlies. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Czech version

German version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
German version

English version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
English version

Spanish version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Spanish version

French version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
French version

Greek version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Greek version

Italian version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Italian version

Dutch version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Dutch version

Portuguese version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Portuguese version

Swedish version for Groei uw wensen voor gewichtsverlies
Swedish versionGroei uw wensen voor gewichtsverlies home page

 

 

 
Groei uw wensen voor gewichtsverlies

 

 

 

 

Weight loss. Groei uw wensen voor gewichtsverlies.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Medisch gecontroleerd vast zijn zeer laag - caloriediëten die van 400 tot 800 calorieën per dag verstrekken. Terwijl het grootste deel van deze diëten in calorieën laag zijn, is de eiwitvoorziening zeer hoog. Het doel van deze diëten is vet verlies, niet spierverlies te bevorderen. De hoogte - de eiwitgehaltehulp verhindert grote verliezen van spierweefsel. De elektrolyten, de vitaminen en de mineralen worden ook aangevuld.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Het eten van Binge is als bulimia, maar omvat het zuiveren geen gedrag. Een diagnose van binge-eet wanorde wordt gemaakt wanneer een persoon binges een gemiddelde van twee dagen per week over een periode van zes maanden.

De volgende richtlijnen zijn ontwikkeld die kunnen helpen binge het eten controleren: - Eet slechts in gevestigde maaltijdtijden. - Vermijd houdend voedsel rond dat kan het bingeing teweegbrengen. - Vermijd fad of zeer restrictieve diëten. - Houd een een voedselagenda en logboek om te beoordelen wat binge veroorzaakte.

Vele mensen kunnen eigenlijk zijn overfat maar niet te zwaar. Het vet kan ook door het lichaam worden verborgen. Een persoon kan overfat zonder de verschijning zijn van te zwaar het zijn. Aangezien wij verouderen, wordt het spierweefsel vervangen met vet. Dit komt ondanks regelmatige oefening voor.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De studies tonen aan dat een 20 percentenverhoging van lichaamsgewicht het risico voor hartkwaal, hoge bloeddruk en diabetes verhoogt.

Het risico om gewicht te ontwikkelen associ�ërde medische problemenverhogingen als de meerderheid van lichaamsvet in het buikgebied wordt gevestigd. Dit risico vermindert als het lichaamsvet hoofdzakelijk in het de heupen, bil en dijgebied wordt gevestigd.

Terwijl FDA regelt hoe een medicijn kan door de fabrikant worden geadverteerd of worden bevorderd, beperken deze verordeningen de capaciteit van een arts niet om het medicijn voor verschillende voorwaarden, in verschillende dosissen, of voor verschillende tijdsduur voor te schrijven.

De mensen antwoorden verschillend aan eetlust repressieve medicijnen, en sommige mensen ervaren meer gewichtsverlies dan anderen. Sommige zwaarlijvige patiënten die medicijn gebruiken verliezen meer dan 10 percenten van hun beginnend lichaamsgewicht een hoeveelheid gewichtsverlies die risicofactoren voor zwaarlijvigheid kan verminderen - verwante ziekten, zoals hoge bloeddruk of diabetes.

Het maximum gewichtsverlies komt gewoonlijk binnen zes maanden na beginnende medicijnbehandeling voor. Het gewicht neigt weg aan niveau of verhoging tijdens de rest van behandeling. De studies suggereren dat als een patiënt minstens vier ponden meer dan vier weken op een bepaald medicijn niet verliest, dan dat medicijn de patiënt waarschijnlijk niet kan helpen significant gewichtsverlies bereiken.

De zwaarlijvigheid wordt vaak bekeken als resultaat van een gebrek aan willpower, zwakheid, of een levensstijl „keus“ - de keus om te veel te eten en onder oefening. De overtuiging dat de personen zwaarlijvig verkiezen te zijn voegt aan de aarzeling van gezondheidsberoeps en patiënten om toe het gebruik van behandeling op lange termijn van het eetlust de repressieve medicijn ermee in te stemmen om zwaarlijvigheid te beheren.

Nochtans wordt de zwaarlijvigheid, geschikter beschouwd als een chronische ziekte dan een levensstijlkeus. Andere chronische ziekten, zoals diabetes, en hoge bloeddruk, worden beheerd door drugbehandeling op lange termijn, alhoewel deze ziekten ook met veranderingen in levensstijl, zoals dieet en oefening verbeteren. Hoewel deze kwestie artsen en patiënten kan betreffen, zouden de sociale meningen over zwaarlijvigheid geen patiënten moeten verhinderen naar medische behandeling te streven om gezondheidsrisico's te verhinderen die ernstige ziekte en dood kunnen veroorzaken.

Omdat de eetlust repressieve medicijnen worden gebruikt om een voorwaarde te behandelen die miljoen mensen beïnvloedt, veel van wie fundamenteel gezond zijn, is hun potentieel voor bijwerkingen van groot belang. De meeste bijwerkingen van deze medicijnen zijn mild en verbeteren gewoonlijk met voortdurende behandeling.

Groei uw wensen voor gewichtsverlies. Weight loss.


Definities

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Groei uw wensen voor gewichtsverlies is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Weight loss department.