Dental care. Överenskommelsestomatology. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Överenskommelsestomatology
Czech version

German version for Överenskommelsestomatology
German version

English version for Överenskommelsestomatology
English version

Spanish version for Överenskommelsestomatology
Spanish version

French version for Överenskommelsestomatology
French version

Greek version for Överenskommelsestomatology
Greek version

Italian version for Överenskommelsestomatology
Italian version

Dutch version for Överenskommelsestomatology
Dutch version

Portuguese version for Överenskommelsestomatology
Portuguese version

Swedish version for Överenskommelsestomatology
Swedish versionÖverenskommelsestomatology home page

 

 

 
Överenskommelsestomatology

 

 

 

 

Dental care. Överenskommelsestomatology.

Mest folk vet att tänderna är den mest hårda och starkaste delen av förkroppsliga. Där möter ’ s mer än syna, though. Tänder är en bosatt del av ditt förkroppsligar faktiskt som har blodkärl och nerver. Om du den van vid domaren dina tänder gillar en boka vid dess, täcka, då dig ’ som är beträffande in för en stor överrrakning. Tandanatomi är ett mer försvårad lott, än du tänkte någonsin.

Den synliga delen av en tand, annorlunda bekant som kröna, är endast ett litet portionr av det bosatt systemet. Kröna göras upp av emalj, den mest hårda vikten som finnas inom förkroppsliga. Det är ben som har berikats med stora procentsatser av calcium. Den ’ s, varför folket, som dricker raddor mjölkar eller takecalciumtillägg har starka ben och tänder. Emaljen är mest tjock på kröna och nära rotar thinnest av tänderna.

Utmärkt krönar och överbryggar gjordes av Etruscansen i den 7th centen. B.C. På omkring den tid drogs ut tänder i den Asien minderårigen som en bot för kroppsliga ills och sjukdomar. Expertis som uppnåddes av Etruscansen, phoeniciansna, egyptierna, grekerna och Romansen, var i hög grad borttappad under medeltiden, då barberare och roving musikband av charlatans övade unskilled dentistry på marknadsplatsar och mässor. Abulcasis en spansk hed, var en av fåtalet i hans tid som utstuderad tand- kirurgi.

Ett tand- överbryggar är en falsk tand som är bekant som en pontic, som fixeras mellan två som, porslin krönar för att fylla in området som lämnas av en saknad tand. Tvåna krönar innehav som det förlägger in, som fästas på dina tänder på varje sida av den falska tanden. Detta är bekant, som fixad överbryggar. Detta tillvägagångssätt är van vid byter ut en eller flera saknade tänder. Fixat överbryggar kan inte tas ut ur din mun, som du styrkan gör med löstagbara partiska tandproteser.

I områden av din mun, som är under mindre spänning, liksom dina framtänder, ett cantilever, överbrygga kan användas. Cantilever överbryggar används, när det finns tänder på endast en sida av öppet utrymme. Överbryggar kan förminska ditt riskerar av gummisjukdom, korrigerar hjälp någon tugga utfärdar och förbättrar även ditt anförande. Överbryggar kräver din förpliktelse till allvarlig muntlig hygien, men ska sist så många tio år eller mer.

Din kosmetiska tandläkare kan ha dig att använda en flipperanordning. En flipper är en falsk tand som tillfälligt tar förlägga av en saknad tand, för permanenten överbryggar förläggas. En flipper kan fästas via endera en binda, eller ett plast- lappar att passformar i taklägga av din mun. Flipper betyds för att vara tillfälliga lösningsstunder som väntar på permanenten, överbryggar.

På något peka, eller annat i vår liv, mest av oss lindar upp med ett hål. Ofta appeller för ett hål för din tandläkare som tar bort förfalla och som in fyller tandområdet som togs bort. Det har finnas ett nummer av framflyttningar i sätta in över de förgångna få åren, så, om du är en av de lyckliga och inte har haft ett hål i en stund, bör du läsa upp på vad är den tillgängliga todayen, så att du förstår valen som är tillgängliga till dig.

Sammansatt kådor kan också vara van vid förhöjer det utseendemässigt av någon tand, som är ett tandbindningtillvägagångssätt. Den ska sammansatt kådan förstärker och förhöjer den naturliga tanden strukturerar, som den gör med bruk som en tand- fyllning.

Din tandläkare ska give dig en numb lokalbedövningsmedel området. Tandläkaren förbereder en ta fram till det murkna området av tanden och tar därefter bort det murket portionr. Detta är fulländat med traditionellt borrar, mikro lufta slitning eller even med en tand- laser. Med en sammansatt fyllning kan din tandläkare den ska sylten mer av den naturliga tanden som den sammansatt kådan vara obligations- till tanden i tunna lagrar. Om din tands förföll område är nästan en nerv, ska en special eyeliner är van vid skyddar nerven.

Det finns många olikt orsakar, att bly- till nedfläckada eller missfärgade tänder. Några av de mest vanlig anledning är dagliga matar och dricker –kaffe, tea, sodavatten, och all rött vin har befläcka verkställa på tandemalj. Att röka som också ska, gör mörkare tänder. Några läkarbehandlingar, om taget under tidig sortbarndom, kan resultera i tänder som missfärgas.

Den enklaste typen av tänder som whitening, är bruket av produkter som kan väljas upp från apotek. Dessa produkter, som använder en mycket mild bleka lösning, kräver vanligt extended bruk över en period av flera veckor. De kan borstas på, pressas in i en-storleksanpassa-passform-alla magasin, appliceras som remsor eller användas i samverkan med den det normalatoothpaste och mouthwashen. Fördriva dessa produkter är mycket populärt, deras mildness gör dem mindre effektiva.

För individer, som söker efter en fasta långt för att uppnå dramatiska tänder som whitening resultat, är i-kontoret som whitening, långt att gå. Den skyddande gelen appliceras till gummina, kanter och annat silkespapper runt om tänderna, och därefter appliceras en bleka lösning till tandemaljen. En kickstyrkelaser eller annan typ av ljust catalyzes blekmedelen, och tänderna behandlas för en till två timmar.

Några typer av tandmissfärgning är svåra att whiten och fest. Tänder, som har betvingats till trauman, kan göra mörkare markant och motstår något bleka tillvägagångssätt. Några läkarbehandlingar påverkar ungt barn, när deras tänder är första bilda och kan också vara nästan omöjliga till fest. Ska tandläkare berättar vilka lägen kan resultera i bleka-resistent missfärgning, och ger rådgivning på hur effektiva olika behandlingar kan vara. I fall av ytterlighetmissfärgning, som kan inte betvingas till allmänningtänder som whitening tillvägagångssätt, kan porslinfanér som appliceras till tänderna, vara en alternativ lösning.

Tandförlust är något som ingen ser framåtriktat till. Om du förlorar en eller flera tänder, har du ett nummer av alternativ, ett av som är tand- implantat. Du varar skyldig det till dig som ska informeras som möjlighet om dessa alternativ. Med detta i åtanke, har vi skapat denna delar upp på tand- implantat. Börja att lära mer om tand- implantat för tandutbyte exacltly nu!

Tand- implantat är fast tillbehör av titaniumen som skruvas surgically in i ditt käkeben. Implantatet är en ankra för envisande falsk tand eller en uppsättning av falska tänder. Framgången klassar av tand- implantat beror på var implantaten förläggas och deras ämnar. De är typisk bäst som framtill förläggas, portionr av din lägre käke.

När saknaden en tand, din kosmetiska tandläkare kan använda en flipper för att fylla utrymmet. En flipper är en falsk tand som tillfälligt tar förlägga av en saknad tand, för permanenten krönar förläggas på implantatet. En flipper kan fästas via endera en binda, eller ett plast- lappar att passformar i taklägga av din mun. Flipper betyds för att vara tillfälliga lösningsstunder som väntar på permanenten, krönar för att förläggas på dina implantat.

Tänder som rätar ut, är fulländade med ett nummer av olika tillvägagångssätt och göras vanligt på barn och tonåringar, när deras permanent tänder börjar att växa in. Krokiga tänder, fullsatt tänder, och även overbites och underbett kan behandlas med olika tänder som rätar ut tekniker. Ansedda stunder ett kosmetiskt tillvägagångssätt, något folk kräver tänder som rätar ut, för att deras tänder de är arrangera i rak linje in sådan det som tuggar, är långt möjligheten. Stränga overbites och underbett kan resultera i allvarliga följder med tiden och even alltför fullsatt tänder kan betyda hälsoproblem för munnen.

Invisalign är en av de nyaste metoderna av tänder som rätar ut och, är extremt populär med vuxen människa. Att bestå av en klar form, som är nästan osynlig, när det är slitet, Invisalign, använder, en serie av formar, som skjuter gradvist, tänderna in i önskad formar. Invisalign kostar inte markant mer än standarda orthodontic stag, utan kan inte korrigera en overbite eller en underbett och är endast en goda som är prima för minderåriguträtning. Invisalign är inte som effektivt ha som huvudämne på problem, som kan kräva standarda stag.

Någon mjukhet och soreness ska förväntas med någon metod av tänder som speciellt snart rätar ut, efter en justering har gjorts. Ben på en sida av varje tandhålighet ska är komprimerat, och andra sidan måste fyllas in med det nya ben som tandflyttningarna till och med käken. Standarda orthodontic stag kan orsaka ytlig retning till inre av munnen, ett tecken som kan förminskas med salt bevattnar gurgelvattenar, och ett mjukt vaxar på ytbehandla av sätter inom parantes. Stränga biverkningar till tänder som rätar ut, är nästan unhearden av, och det processaa är den ansedda mycket kassaskåpet.

Tandproteser också som är bekant som falska tänder, är det primära ämnet i denna delar upp av vår plats. Här kan du lära, hur tillvägagångssättet utförs, vilka tandproteser kostar och fördelarna och missgynnar av att ha dem.

Tandproteser är löstagbara utbyten för saknade tänder som göras typisk ut ur en akrylkåda som stundom införlivat porslin eller belägger med metall för extra strukturell service.

Inställningen - upp tandprotestillvägagångssätt börjar med ett vaxatuggaintryck av din mun som ska give dina fordra mätningar för tandläkaren. A försök-på tidsbeställningen som fint ska, trimmar färgar, formar, och beställnings--passformen. Efter dina finaltandproteser har fabricerats, ska de förläggas och informeras av deras krävda omsorg.

Överenskommelsestomatology. Dental care.


Definitioner som används på denna sida

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Överenskommelsestomatology är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Dental care department.