Dental care. Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;. Improve yourself! Be interest!

Czech version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Czech version

German version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
German version

English version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
English version

Spanish version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Spanish version

French version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
French version

Greek version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Greek version

Italian version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Italian version

Dutch version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Dutch version

Portuguese version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Portuguese version

Swedish version for Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;
Swedish versionΠόσος τα δόντια εσείς έχουν; home page

«Το άτομο με έναν πονόδοντο σκέφτεται του καθενός ευτυχούς τα ο οποίος δόντια είναι υγιή."

George Bernard Shaw
Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;

 

 

Dental care. Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;.

 

 

 

 

Λαμπιρίστε το χαμόγελό σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι τα δόντια είναι το σκληρότερο και ισχυρότερο μέρος του σώματος. Εκεί � s συναντά περισσότερο απ' ό, τι το μάτι, εν τούτοις. Τα δόντια είναι πραγματικά ένα μέρος διαβίωσης του σώματός σας που έχει τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Εάν χρησιμοποιήσατε για να κρίνετε τα δόντια σας όπως ένα βιβλίο από την κάλυψή της, έπειτα εσείς Πε � μέσα για μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατομία δοντιών είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη από σκεφτήκατε πάντα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας καταλήγετε την κατοχή 2 απολύτως διαφορετικών συνόλων δοντιών. Το αρχικό σύνολο είναι τα δόντια μωρών (αποβαλλόμενα δόντια) που πέφτουν τελικά έξω. Είναι πιό άσπροι, μαλακότεροι, και λιγότερο εύρωστοι από τα ενήλικα δόντια. Ως εκ τούτου, τείνουν να φθείρουν πολύ γρηγορότερα από τα μόνιμα δόντια, αλλά πέφτουν επίσης έξω για να κάνουν το χώρο για τους. Σιγουρεμένος ότι εκεί � s αρκετό διάστημα στο κενό που προκαλείται από ένα χαμένο δόντι μωρών είναι σημαντικό για τα υγιή ενήλικα δόντια.

Τα δόντια σας είναι κατά πολύ ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν τα δόντια τους με την ανάρμοστη προφορική υγιεινή. Πρέπει να τους φροντίσετε με να βουρτσίσετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μιά φορά ανά ημέρα, και να πάτε για τις κανονικές οδοντικές εξετάσεις τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
Η ανάγκη για τη λεύκανση δοντιών

Ενώ δεν υπάρχει καμία ιατρική ανάγκη να λευκαθούν τα δόντια, είναι μια διαδικασία που μπορεί να ασκήσει μεγάλη επίδραση στον αυτοσεβασμό ενός προσώπου. Τα σοβαρά κιτρινισμένα ή αποχρωματισμένα δόντια μπορούν να καταστήσουν ένα πρόσωπο ενσυνείδητο και απρόθυμο να χαμογελάσει.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που οδηγούν στα λεκιασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια. Μερικές από τις πιό κοινές αιτίες είναι καθημερινός καφές τρόφιμα και ποτά �, τσάι, σόδα, και το κόκκινο κρασί όλα έχει μια επίδραση λεκιάσματος στο σμάλτο δοντιών. Το κάπνισμα θα σκουρύνει επίσης τα δόντια. Μερικά φάρμακα, εάν λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της πρόωρης παιδικής ηλικίας, μπορούν να οδηγήσουν στα δόντια που είναι αποχρωματισμένα.

Ο απλούστερος τύπος λεύκανσης δοντιών είναι η χρήση των προϊόντων που μπορεί να παρθεί από το φαρμακείο. Αυτά τα προϊόντα, που χρησιμοποιούν μια πολύ ήπια λύση λεύκανσης, απαιτούν συνήθως την εκτεταμένη χρήση για μία περίοδο αρκετών εβδομάδων. Μπορούν να βουρτσιστούν επάνω, να συμπιεστούν στους έναν δίσκους, να εφαρμοστούν ως λουρίδες, ή να χρησιμοποιηθούν από κοινού με την κανονικά οδοντόπαστα και mouthwash. Ενώ αυτά τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή, η γλυκύτητά τους τους καθιστά λιγότερο αποτελεσματικούς.
Σύνδεση δοντιών

Η σύνδεση είναι μια σύνθετη πλήρωση ρητίνης που τοποθετείται στα πίσω δόντια καθώς επίσης και τα μπροστινά δόντια. Τα σύνθετα είναι η λύση γιατί η αποκατάσταση αποσυντέθηκε δόντια, παραγωγή των καλλυντικών βελτιώσεων και ακόμη και αλλαγή του χρώματος των δοντιών σας ή η αναδιαμόρφωση των δοντιών. Η σύνδεση θα φωτίσει οποιουσδήποτε λεκέδες που μπορείτε να έχετε, να κλείσετε επάνω τα δευτερεύοντα χάσματα και μπορείτε να χρησιμοποιηθείτε για να διορθώσετε τα στριμμένα δόντια.

Βασικά, η σύνδεση θα καλύψει οποιεσδήποτε φυσικές ρωγμές εφαρμόζοντας ένα λεπτό επίστρωμα ενός πλαστικού υλικού στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών σας. Μετά από αυτό, ο καλλυντικός οδοντίατρός σας θα εφαρμόσει ένα συνδέοντας υλικό και sculpt, το χρώμα και θα το διαμορφώσει για να παρέχει ένα παρακαλώντας αποτέλεσμα. Ένα μεγάλης έντασης φως σκληραίνει έπειτα το πλαστικό, και η επιφάνεια είναι λεπτά γυαλισμένη.

Είστε καλός υποψήφιος για τη σύνδεση δοντιών, εάν έχετε κοντά, μικρά χάσματα μεταξύ των μπροστινών δοντιών σας, ή εάν έχετε πελεκήσει ή έχετε ραγίσει τα δόντια, μπορείτε να είστε υποψήφιος για τη σύνδεση. Η σύνδεση χρησιμοποιείται επίσης για τους ασθενείς που έχουν αποχρωματίσει τα δόντια, τα ανώμαλα δόντια, την υποχώρηση γόμμας ή την αποσύνθεση δοντιών. Το συνδέοντας υλικό είναι πορώδες, έτσι οι καπνιστές θα διαπιστώσουν ότι η σύνδεσή τους θα κιτρινίσει. Εάν σκέφτεστε είστε υποψήφιος για τη σύνδεση, το συζητάτε με τον οδοντίατρό σας.
Εκμάθηση περισσότερων για τα οδοντικά μοσχεύματα

Εάν χάνετε ένα δόντι ή τα όλα δόντια σας, τα μοσχεύματα μπορούν καλά να είναι για σας. Εφ' όσον έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα του ελλείποντος δοντιού για να διευκολύνετε το αγκυροβόλιο των μοσχευμάτων, αυτή η διαδικασία μπορεί να παραγάγει τα τεράστια αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε αρκετό κόκκαλο για αυτόν το λόγο, ένα εμβόλιο κόκκαλων μπορεί να είναι απαραίτητο.

Τα μοσχεύματα τοποθετούνται χειρουργικά στο κόκκαλο σαγονιών σας ενώ κάτω από την αναισθησία. Είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία όταν η τοποθέτηση πολλών μοσχεύματα. Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία είναι χειρουργική, είναι πολύ σημαντικό στην έρευνα και βρίσκει έναν καλά πιστωμένο καλλυντικό οδοντίατρο ότι είστε άνετοι με. Για μερικούς ανθρώπους υπάρχει ποικίλος ταλαιπωρία ή πόνος βαθμών, οι οποίοι υποχωρούν στις μερικές ημέρες. Όπως με τους παρόμοιους τύπους χειρουργικών επεμβάσεων, ο μωλωπισμός και η δευτερεύουσα δύναμη διόγκωσης αναπτύσσονται επίσης αμέσως μετά από τη διαδικασία.

Όταν ελλείπων ένα δόντι, ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα βατραχοπέδιλο για να γεμίσει το διάστημα. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη κορώνα στο μόσχευμα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη κορώνα που τοποθετείται στο μόσχευμά σας.
Μέθοδοι αποκατάστασης δοντιών

Η αποκατάσταση δοντιών ολοκληρώνεται με διάφορες διαφορετικές διαδικασίες και γίνεται συνήθως στα παιδιά και τους εφήβους όταν αρχίζουν τα μόνιμα δόντια τους μέσα. Τα στριμμένα δόντια, συσσωρευμένα δόντια, και overbites ακόμα και και underbites μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα διάφορα δόντια ισιώνοντας τις τεχνικές. Ενώ θεωρούνται καλλυντική διαδικασία, μερικοί άνθρωποι απαιτούν τα δόντια ισιώνοντας για τα δόντια τους ευθυγραμμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μάσημα είναι δυνατό. Τα αυστηρά overbites και underbites μπορούν να οδηγήσουν κατά σοβαρές συνέπειες με την πάροδο του χρόνου, και ακόμη και τα υπερβολικά συσσωρευμένα δόντια μπορούν να σημάνουν τα προβλήματα υγείας για το στόμα.

Κάποια τρυφερότητα και soreness πρέπει να αναμένονται με οποιαδήποτε μέθοδο δοντιών ισιώνοντας, ιδιαίτερα σύντομα αφότου γίνεται μια ρύθμιση. Το κόκκαλο σε μια πλευρά κάθε φατνίου δοντιού θα συμπιεστεί, και την άλλη πλευρά πρέπει να γεμίσουν μέσα με το νέο κόκκαλο ως κινήσεις δοντιών μέσω του σαγονιού. Τα τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα μπορούν να προκαλέσουν την επιφανειακή ενόχληση στο εσωτερικό του στόματος, ένα σύμπτωμα που μπορεί να μειωθεί με gargles αλμυρού ύδατος και ένα μαλακό κερί στην επιφάνεια των υποστηριγμάτων. Οι αυστηρές παρενέργειες στην αποκατάσταση δοντιών είναι σχεδόν ανήκουστες, και η διαδικασία θεωρείται πολύ ασφαλής.
Οδοντικά φύλλα πλαστικού

Αυτό το τμήμα της καλλυντικής περιοχής πληροφοριών οδοντιατρικής μας παρέχει σε σας κάποιο υπόβαθρο στους οδοντικούς καπλαμάδες, και σύνθετοι καπλαμάδες και καπλαμάδες πορσελάνης. Οι οδοντικοί καπλαμάδες, αποκαλούμενοι μερικές φορές καπλαμάδες δοντιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν και τα προβλήματα χρώματος και μορφής.

Οι καπλαμάδες παρέχουν μια ανθεκτική λύση στα προβλήματα χρώματος και μορφής που είναι κοινά για τόσους πολλούς ανθρώπους. Οι καπλαμάδες εφαρμόζονται στα μέτωπα ή τις ορατές περιοχές των δοντιών. Το σμάλτο (στρώμα εξωτερικών όψεων του δοντιού) αλέθεται κάτω ή μειώνεται από ακριβώς τα μέρη ενός milimeter προκειμένου να επιτρέψει το λεπτό (πάχος επαφών lense) καπλαμά που συνδέεται μόνιμα με το δόντι.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.
Οδοντικές χάραξη περιγράμματος και αναδιαμόρφωση

Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή που περιγράφει, είναι μια από λίγες στιγμιαίες επεξεργασίες τώρα διαθέσιμες στην καλλυντική οδοντιατρική. Η οδοντική αναδιαμόρφωση και η χάραξη περιγράμματος είναι μια διαδικασία για να διορθώσουν τα στριμμένα δόντια, τα πελεκημένα δόντια, τα ραγισμένα δόντια ή ακόμα και τα επικαλύπτοντας δόντια σε μόνο μια σύνοδο.

Με τη λίγο οδοντική χάραξη περιγράμματος, μπορείτε να κάνετε μια τεράστια διαφορά με τον τρόπο που αισθάνεστε για το χαμόγελό σας. Η καλή καλλυντική οδοντιατρική μπορεί να σας δώσει ένα χαμόγελο που είναι ο φθόνος άλλοι. Το δόντι που περιγράφει από έναν καλλυντικό οδοντίατρο απαιτεί ότι έχετε τα κανονικά, υγιή δόντια.

Η χάραξη περιγράμματος των δοντιών μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σωστά μικρά προβλήματα με το δάγκωμα. Είναι κοινό για τη σύνδεση που συνδυάζεται με το δόντι που αναδιαμορφώνει για να επιτύχει ένα όμορφο χαμόγελο. Υπάρχουν πραγματικά διάφοροι τρόποι να αλλαχτεί η εμφάνιση των δοντιών σας. Πολλές φορές αυτές οι διάφορες διαδικασίες συνδυάζονται με τους διαφορετικούς τρόπους να παραδώσουν ότι χαμόγελο των ονείρων σας.
Πόσος τα δόντια εσείς έχουν;. Dental care.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Improve yourself! Be interest!


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Πόσος τα δόντια εσείς έχουν; είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Society of Argentina, Dental care department.